Kom langs & win!

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 september viert Juwelier van Kampen de lancering van de najaarscollectie “Nature’s promise” van het bekende sieradenmerk Trollbeads. Nieuwe kralen met namen als ‘wijze uil’, ‘herfstgeluk’ en ‘liefdesbladeren’ zijn deze dagen voor het eerst te bewonderen.

Tijdens het event is niet alleen de Najaarscollectie te zien, want er zijn ook nog verschillende acties en aanbiedingen. U maakt kans op één van de vijf ‘Unique kralen’, een Trollbeads schort of een prachtig coffee table book. Dit boek, “An icon in jewellery design”, is een reis door de kleurrijke, speelse, creatieve Trollbeads-wereld. Een must-have voor de echte Trollbeads-fan!

Los de Trollbeads-woordzoeker op en lever deze in tijdens het event. De eerste 20 bezoekers ontvangen een leuke Trollbeads sleutelhanger-poetsdoek.

U maakt kans op één van die leuke prijzen! Kom langs en geniet.