Trollbeads

.

In het begin van de jaren ’70 legt een jonge edelsmid zijn eerste Trollbeads-kraal in de etalage van zijn vader. We bevinden ons in Denemarken. De vader is Svend Nielsen. Zijn zoon maakte weer een trollenarmband, maar in plaats van de bedels weer aan de armband te hangen kwam hij op het idee de armband door de bedels heen te halen. Een zeer origineel idee!

In de loop van de tijd bleek de sfeer van de bedels zo te veranderen dat elke bedel meer werd als zomaar een bedel. Met de prachtige gedetailleerde kralen en de fantastische kleuren van Trolbeads maak je jouw eigen persoonlijke sieraad!

Trollbeads gaat over mensen. In iedere bedel zit het verhaal van de ontwerper. In iedere armband of collier zit het verhaal van de drager. Lise Aagaard, de dochter van Svend ziet wat Trollbeads doet met mensen en weet het concept uit te bouwen tot een wereldwijd succes.

In de afgelopen jaren is de collectie uitgegroeid tot de mooiste, luxe en meest gevarieerde collectie in het bedel segment. Inmiddels bestaat de Trollbeads-collectie uit meer dan 400 beads en worden er ieder half jaar weer nieuwe toegevoegd. Juwelier van Kampen is uitgekozen om voor deze regio dit merk te voeren. U vind dan ook bij ons een zeer groot assortiment. Onder aan deze web-pagina vind u een leuk filmpje over het maken van de kleurrijke glaskralen. Elke kraal is met de hand vervaardigd!

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van de beads en sieraden.

Klik op de afbeeldingen om deze te vergroten.

.