Trollbeads

Trollbeadsdag 29-5-2020.

We gaan weer beginnen met de Trollbeadsevents.
Tijdens het eerste event is de Eventkraal van 2020 te koop. De eventkraal “Sophistication” is beperkt leverbaar. (€65,-) Bij aankoop vanaf €50,- ontvang je een leuke goodiebag met Trollbeads-items. Lees hieronder over de Uniques!

We hebben ook veel speciale bedels zoals de collectie Uniques. De keuze uit deze speciale unieke glasbedels, die normaal niet vast in de collectie zitten, is nu extra groot. Zolang de voorraad strekt ontvang je, bij aankoop van 3 Uniques kralen, het Coffee Table Book ter waarde van €39,90 cadeau!

Klik op de afbeeldingen hieronder om de Uniques te bekijken!

 

 

.

The Coffee Table Book!

Within the Trollbeads collection you find the Uniques, created in a joint venture between Lise Aagaard and artisans around the world. What started as a charity project turned out to be a partnership in creating beautiful glass beads – each a little piece of art. The Uniques Book shares the heart-warming story of this journey.

In het begin van de jaren ’70 legt een jonge edelsmid zijn eerste Trollbeads-kraal in de etalage van zijn vader. We bevinden ons in Denemarken. De vader is Svend Nielsen. Zijn zoon maakte een trollenarmband, maar in plaats van de bedels weer aan de armband te hangen kwam hij op het idee de armband door de bedels heen te halen. Een zeer origineel idee!

Starters-aanbieding. Armband met slot, bedel en glaskraal van €170,- voor €99,-.

In de loop van de tijd bleek de sfeer van de bedels zo te veranderen dat elke bedel meer werd dan zomaar een bedel. Met de prachtig gedetailleerde kralen en de fantastische kleuren van Trollbeads maak je jouw eigen persoonlijke sieraad!

Trollbeads gaat over mensen. In iedere bedel zit het verhaal van de ontwerper. In iedere armband of collier zit het verhaal van de drager. Lise Aagaard, de dochter van Svend, ziet wat Trollbeads doet met mensen en weet het concept uit te bouwen tot een wereldwijd succes.

In de afgelopen jaren is de collectie uitgegroeid tot de mooiste, meest luxe en meest gevarieerde collectie in het bedel segment. Inmiddels bestaat de Trollbeads collectie uit meer dan 400 beads en worden er ieder half jaar weer nieuwe toegevoegd. Juwelier van Kampen is uitgekozen om voor deze regio dit merk te voeren. Je vindt dan ook bij ons een zeer groot assortiment. Onder aan deze webpagina vind je een leuk filmpje over het maken van de kleurrijke glaskralen. Elke kraal is met de hand vervaardigd!

Er is ook een prachtige ring waarin je een glaskraal kunt dragen! Bij elke outfit de passende kleur?

Hieronder zie je enkele voorbeelden van de beads en sieraden.

U kunt ook de collectie bekijken en kopen via onze eigen webshop. Gebruik de webshop altijd via Juweliervankampen.nl en profiteer van uw klantenkaart!

Klik op de afbeeldingen om deze te vergroten.

.