Klokken/Weerstations

Normaal €164,-
Nu €129,-

Juwelier van Kampen heeft een lange historie, waar het klokken aangaat. Al jong ging de heer van Kampen er met de fiets op uit om bij de diverse boerderijen reparaties op te halen en de diverse abonnementen te verzorgen. Het was toen gebruikelijk de klok in de hal te laten verzorgen door de plaatselijke juwelier. Dit hield onder meer in het eens per week optrekken van de gewichten. Een schone taak voor de jonge Jan van Kampen, die het vak van zijn vader leerde. Eenmaal verhuisd naar Beverwijk kwam die vakkundigheid hem goed van pas.

Nog steeds is er een reparateur in dienst die alle mogelijke reparaties en service kan verlenen waar het klokken aangaat.

Jarenlang hingen de muren van de winkel op de Breestraat vol met diverse uitvoeringen van wandklokken en weerstations. Er hangen nu een aantal smaakmakers. Voorbeelden van de diverse stijlen.

Omdat de voorraad toch nog aanzienlijk is geeft Juwelier van Kampen op de aanwezige voorraad een flinke korting. Hieronder afbeeldingen van de klokken en weerstations  met daarbij ook de verlaagde prijzen. Met behoud van garantie en service kunt u profiteren van dit aanbod. Klik op de afbeeldingen om deze te vergroten.

Zendergestuurd
Normaal €81,-
Nu €64,-
Normaal €174,-
Nu €139,-
Normaal €164,-
Nu €129,-
Zendergestuurd.
Normaal €115,-
Nu €92,-
Normaal €134,-
Nu €110,-
Normaal €254
Nu €179,-
radio-controlled
Normaal €249,-
Nu €199,-

 

Contra (Huygens) Barometer. Gematteerd Plexiglas met originele kwik-buis. Normaal €395. Nu €199,-.
Contra (Huygens) Barometer Originele kwik-buis.Staal met glas. Normaal €549,- NU €349,-