Met de nieuwe Garmin Fenix 6 en de Garmin Instinct houd je al je prestaties op de piste (en daarbuiten) bij!

Wil jij zeker weten dat je na de hele dag op de piste gemiddeld sneller was dan je vrienden? Wil je bijhouden of je een persoonlijk record op een uitdagende afdaling hebt gehaald? Of ga je off-piste, en zorg je er liever voor dat je tussen al die witte sneeuwtoppen en dennenbomen ook weer je weg terug naar het dorp vindt? Dan hebben wij het juiste horloge voor je!
De Garmin Instinct.(Nu voor €249,99!) Dit GPS-horloge is robuust, temperatuur-, schok- en waterbestendig en daardoor perfect voor outdoor gebruik.Dus ook voor wintersport. Het horloge bevat veel activiteitenprofielen voor een optimale training en registratie, welke sport je ook beoefent. Het toffe is dat je voor je wintersport zelfs verschillende profielen hebt, waaronder skiën, snowboarden en langlaufen. Door één van deze activiteiten te starten, legt je Garmin Instinct alle gegevens van je activiteit vast. Het horloge start automatisch met meten, zodra je bent gestart met een afdaling en je activiteit wordt ook weer automatisch gepauzeerd wanneer je in de lift zit. Handig! Heb je daar mooi even de tijd om te bekijken wat je tijd,totale daling, afstand en snelheid en van je laatste afdaling waren. Je kunt deze meteen vergelijken met die van je vrienden!
Met de Fenix 6 serie kan je zelfs navigeren op de piste. Je hebt meer dan 21.000 km ski- en snowboardpistes (incl. moeilijkheidsgraad), langlauf- en sneeuwscooter-routes tot jouw beschikking. Op de kaart staan ook de faciliteiten per skigebied. Zo vind je snel de weg naar een restaurant, een parkeerterrein of de dichtstbijzijnde sportwinkel voor als je last-minute vaststelt dat je je handschoenen vergeten bent… Kortom, een schat aan informatie voor een fervente wintersporter zoals jij! De weg van de après-ski naar je appartement zal je er echter niét op vinden, daarvoor rekenen we nog steeds op jouw gezond verstand… Kom langs in onze winkel om deze prachtige smartwatches te bewonderen. Klik hier voor meer informatie.