Balmain

Balmain watches is in 1945 opgericht door de fransman Pierre Balmain. Sinds 1987 is de marketing en productie van dit horlogemerk echter ondergebracht bij de Swatch Group Ltd, de grootse horlogefabrikant op aarde. De horloges hebben echter nog steeds het modieuze, elegante en verfijnde karakter van de modeontwerper Pierre Balmain. De horloges van Balmain hebben met hun schoonheid en symmetrie ondertussen een groot aantal landen van de wereld verleid.

Het meest herkenbare van de Balmain watches is toch wel het steeds terugkerende, sierlijke patroon in de wijzerplaat. Dit bijzondere ontwerp stond ook altijd centraal in de Haute Couture ontwerpen van Pierre Balmain en wordt daarom door de hedendaagse ontwerpers in een hoog vaandel gehouden.

Alle Balmain horloges voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaard, of ze nu gemaakt zijn van roestvrij staal, staal of (wit)goud. Daarnaast is er bij alle modellen even veel aandacht aan de details besteed. Elegantie en verfijndheid zijn de sleutelwoorden bij Balmain. Hierdoor zullen de horloges voldoen aan zowel de kwaliteitseisen als de smaakvolle ontwerpcriteria door u gevraagd.

Klik op de afbeeldingen om deze te vergroten

Crazy chain gold
Crazy chain silver
Arcade el gance mini
Classic r gent
Balmania lady
Chrono Lady Arabesques