Casio G-shock

Super schok bestendig. Super waterdicht. Geconstrueerd alsof het uurwerk in de kast zweeft om de schokbestendigheid te waarborgen. In veel uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar. Absoluut hot! Verkrijgbaar vanaf €99,95  Hieronder een kleine selectie uit de zeer grote collectie.

Master of G

De serie GravityMaster G-Shock horloges van Casio zijn tot in het kleinste detail, samen met piloten van de Britse Royal Air Force ontwikkeld voor gebruik tussen hemel en aarde. Met alleen hoogstaande en perfect verwerkte materialen, cockpit-achtige analoge designs en innovatieve technologieën, zoals radiosturing, zonne-lichtwerking en Smart Access, maken van deze robuuste GravityMaster horloges voor de ultieme waaghalzen.

PS. Niet alleen voor piloten.

 

Gemaakt om schade te voorkomen waar het gaat om zand, modder en stof. De meest heftige omgevings-omstandigheden kunnen worden ondergaan. Door de stevige constructie is deze serie voorbereid om de trainingen, missies in extreme omgevingen ,zoals jungle en woestijnen te ondersteunen.

De meest professionele uitvoering is onder andere voorzien van hoogtemeter, barometer, thermometer en kompas . Het horloge is dan ook zendergestuurd en voorzien van  een zonnecel als energie voorziening. Het saffierglas is krasvast.

Er is al een eenvoudige uitvoering van een Mudmaster horloge vanaf €99,90.

Verkrijgbaar in diverse kleuren!

€99,-
€299,-
€699,-

 

 

 

 

De in het horloge aangebrachte minuscule sensoren registreren zeer gevoelig de veranderingen in de atmosfeer. Veranderingen die de maritieme operaties kunnen beïnvloeden. De meest professionele uitvoering is onder andere voorzien van hoogte en dieptemeter, getijden aanduiding, barometer, thermometer en kompas . Het horloge is dan ook zendergestuurd en voorzien van  een zonnecel als energie voorziening. Het saffierglas is krasvast.

Er is al een eenvoudige uitvoering van de Gulfmaster vanaf €99,90.

€99,90
€279,-
€799,-

Klik hier voor de speciale G-Shock webpagina.