Casio

Juwelier van Kampen is dealer van het gehele Casio assortiment. Naast de bekende klassieke digitale horloges is er veel keuze in de diverse speciale productlijnen van Casio. Deze lijnen zijn;

Casio G-Shock

Super schok bestendig. Super waterdicht. Geconstrueerd alsof het uurwerk in de kast zweeft om de schokbestendigheid te waarborgen. In veel uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar. Absoluut hot! Hieronder een kleine selectie uit de zeer grote collectie.

GA700-4A_xlargeGA400GB-1A9_xlargeGA110LPA-1A_xlargeGA100MM-5A_xlargeAWGM100B-1A_xlarge

 

 

 

 

 

Master of G

GRAVITYBANNER

De serie GravityMaster G-Shock horloges van Casio zijn tot in het kleinste detail, samen met piloten van de Britse Royal Air Force ontwikkeld voor gebruik tussen hemel en aarde. Met alleen hoogstaande en perfect verwerkte materialen, cockpit-achtige analoge designs en innovatieve technologieën, zoals radiosturing, zonne-lichtwerking en Smart Access, maken van deze robuuste GravityMaster horloges voor de ultieme waaghalzen.

PS. Niet alleen voor piloten.

 

MUDBANNER

Gemaakt om schade te voorkomen waar het gaat om zand, modder en stof. De meest heftige omgevings-omstandigheden kunnen worden ondergaan. Door de stevige constructie is deze serie voorbereid om de trainingen, missies in extreme omgevingen ,zoals jungle en woestijnen te ondersteunen.

De meest professionele uitvoering is onder andere voorzien van hoogtemeter, barometer, thermometer en kompas . Het horloge is dan ook zendergestuurd en voorzien van  een zonnecel als energie voorziening. Het saffierglas is krasvast.

Er is al een eenvoudige uitvoering van een Mudmaster horloge vanaf €99,90.

€99,-
€99,-
€299,-
€299,-
€699,-
€699,-

GULFMASTERBANNER

De in het horloge aangebrachte minuscule sensoren registreren zeer gevoelig de veranderingen in de atmosfeer. Veranderingen die de maritieme operaties kunnen beïnvloeden. De meest professionele uitvoering is onder andere voorzien van hoogte en dieptemeter, getijden aanduiding, barometer, thermometer en kompas . Het horloge is dan ook zendergestuurd en voorzien van  een zonnecel als energie voorziening. Het saffierglas is krasvast.

Er is al een eenvoudige uitvoering van de Gulfmaster vanaf €99,90.

€99,90
€99,90
€279,-
€279,-
€799,-
€799,-

 

Casio Protrek

Een Casio Pro Trek horloge van Casio is het Ultieme Outdoor horloge voor de extreme avonturier. Uitdagend terrein brengt de ambitie en moed in je omhoog en er is niets wat je niet kunt bereiken. Het is allemaal een kwestie van uithouding en de juiste apparatuur. Een Casio ProTrek horloge, met functies zoals een radiosignaalontvangst, zonne-energiefunctie (Tough Solar), hoogtemeter, thermometer, barometer, digitaal kompas en getijden-indicator, is de betrouwbare partner voor je grote avontuur, ver weg van de bewoonde wereld. Regen, modder, stof of sneeuw: met de PRO TREK horloge van Casio bent je altijd op het juiste spoor.

Casio Edifice

De Edifice horloges van CASIO zijn een perfecte mix van intelligente functionaliteit, innovatieve technologie en sportieve elegantie en daarmee een van de modernste horloges in zijn klasse.

Het hier boven afgebeelde Casio EDIFICE horloge beschikt over de Tough Solar-voeding, waardoor het Edifice horloge van CASIO ook in situaties met weinig licht wordt opgeladen. Dit is Volgens Casio het eerste horloge ter wereld dat via bluetooth uw smartphone connect voor de synchronisatie van uw lokale tijd en u de keuze bied uit 300 steden ter wereld.  Casio Edifice Smart Bluetooth combineert de solide kwaliteit en het fraaie uiterlijk van deze collectie met de modernste hedendaagse techniek. Innovatieve Techniek en een Dynamisch Ontwerp! Er is al een Edifice-horloge vanaf €79,90

Klik op onderstaande afbeeldingen om functies te zien! Ook te bewonderen bij juwelier van Kampen.

Klik hier voor de gebruiksaanwijzingen van Casiohorloges.

Klik hier voor de speciale G-Shock webpagina.

Klik hier voor de speciale Protrek webpagina.

Klik hier voor de speciale Edifice webpagina.