Casio Protrek

Casio Protrek

Een Casio Pro Trek horloge van Casio is het Ultieme Outdoor horloge voor de extreme avonturier. Uitdagend terrein brengt de ambitie en moed in je omhoog en er is niets wat je niet kunt bereiken. Het is allemaal een kwestie van uithouding en de juiste apparatuur.

Protrek smartwatch!

Nieuw is de Casio WSD-F20. Dit slimme horloge zou zelfs de meest extreme omstandigheden moeten overleven, want het voldoet aan de militaire STD-801G-standaard. Dat betekent dat het toestel niet alleen een flinke val overleeft, maar ook stevige vrieskou. Ook is hij waterdicht tot een diepte van vijftig meter. Een must voor de ware outdoor belevenis. Houd je van hardlopen, vissen of fietsen? Dit horloge heeft een ingebouwde GPS-functie waarmee je zelfs zonder telefoon kan zien welke route er gevolgd moet worden. Het horloge is uitgevoerd met low-power gps en een nieuwe kleurkaart-functionaliteit die ook offline kan worden gebruikt, zodat meer outdooravonturen mogelijk worden en de drager wordt geïnspireerd om nog verder eropuit te gaan.

Het ondersteunt een ruim aanbod van outdoor- en wateractiviteiten en functioneert ook in gebieden waar geen mobiele service is, zodat de drager zich volledig kan wijden aan het outdooravontuur. De WSD-F20 beschikt nu ook over zorgvuldig ontworpen en eenvoudig te gebruiken kaartgegevens van Mapbox, dat wereldwijd wordt gebruikt. Men kan vooraf kaarten downloaden op de WSD-F20 en deze gebruiken met gps om de locatie van de gebruiker te tracken, zelfs als de drager offline is. Met de nieuwe Location Memory-app kan de drager markers en notities toevoegen aan een kaart, zodat men ongemarkeerde locaties terug kan vinden, zoals een geweldig uitzichtpunt tijdens een hike of een goede visstek.

Android Wear 2.0

De nieuwe Casio-smartwatch is het eerste slimme horloge dat direct bij zijn lancering voorzien is van Android Wear 2.0. Deze nieuwe versie van de smartwatchvariant van Android bevat onder andere ondersteuning voor volledig zelfstandige apps en zal een smartwatchversie van de Google Play Store bieden.

Dit horloge is te bekijken en verkrijgbaar bij juwelier van kampen voor €499,-

De ProTrek-horloge serie bestaat natuurlijk uit veel meer horloges als deze smartwatches,

Een Casio ProTrek horloge, met functies zoals een radiosignaalontvangst, zonne-energiefunctie (Tough Solar), hoogtemeter, thermometer, barometer, digitaal kompas en eb-vloedindicator, is de betrouwbare partner voor je grote avontuur, ver weg van de bewoonde wereld. Regen, modder, stof of sneeuw: met de ProTrek horloges van Casio bent je altijd op het juiste spoor.

 

Klik hier voor de speciale G-Shock webpagina.

Klik hier voor de speciale Protrek webpagina.

Klik hier voor de speciale Edifice webpagina.