Citizen

Citizen juwelier van kampenCitizen heeft een hele lijst met primeurs op hun naam staan, waaronder het kleinste LCD horloge ter wereld, het eerste horloge met stemherkenning, het eerste horloge met een elektronische diepte sensor en zo kunnen we nog even door gaan. Onder het grote publiek is Citizen op dit moment bekend om zijn EcoDrive horloges. Dit zijn horloges waarbij geen batterijen meer nodig zijn, maar energie verkrijgen door (zon)licht. Op zichzelf niet zo heel bijzonder, ware het niet dat een geheel opgeladen Citizen horloge enkele honderden dagen “in de la kan liggen” en het blijft doen. Over goed omgaan met energie gesproken.

Voor deze regio exclusief bij juwelier van Kampen. De nieuwe generatie promaster duikhorloges van Citizen. Deze horloges zijn voorzien van; elektronische dieptemeter, decompressie-alarm, memo maximale duikdiepte, watersensor, zonne-energie wijzerplaat, gangreserve  aanduiding, 330 dagen actie zonder tussentijds opladen. Alle bedieningselementen hebben een schroefafdichting om de extreme waterdichtheid goed te beschermen. Het zijn dus kwalitatief zeer hoogstaande, praktische horloges, maar ze zijn ook nog geweldig mooi, monsterlijk sportief en een statement om de pols.

Naast de fraaie herencollectie heeft Citizen ook een hele charmante collectie dameshorloges. De herencollectie, stoer, waterdicht en zeer eigentijds. De damescollectie met een eigen stijl en gratie.

 

Het merk Citizen is ontstaan in 1924. Het is bijna niet te geloven, maar Citizen is al sinds 1986 de grootste horloge fabrikant ter wereld! Het is dan ook niet gek dat dit horloge merk wereldwijd bekendheid geniet. Hieronder een paar voorbeelden. In onze winkel nog veel meer!

Klik op de afbeeldingen om deze te vergroten

AT9030-55L €449,-
CB0021-57E €399,-
CB0013-04A €349,-
BM6935-53A €249,-
CA4010-58L €329,-
AT8124-91L €479,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor de website van Citizen.

Klik hier voor de gebruiksaanwijzingen van Citizen.