Trouwringen Breuning

Trouwen is een van de meest gedenkwaardige momenten uit uw leven. Het is dan ook leuk om samen ringen uit te zoeken die deze verbintenis symboliseren.

Omdat u niet elke dag trouwringen koopt is het verstandig u goed te laten adviseren. Waar moet u op letten? Welke eigenschappen hebben de verschillende materialen? Blijft de ring op den duur mooi? Waarom is de ene ring voordeliger als de andere? U kunt altijd vrijblijvend bij Juwelier van Kampen langskomen voor informatie. Het is voor deze juwelier namelijk wel dagelijkse kost. Ruim 80 jaar verkoopt deze zaak trouwringen en diverse merken zijn al de revue gepasseerd. Bijvoorbeeld Desiree was de afgelopen 30 jaar hofleverancier. Dit merk is samen met Siebel ten onder gegaan.  Juwelier van Kampen heeft nu, na een zorgvuldige studie van de verkrijgbare merken, gekozen voor Breuning. Duitse degelijkheid en perfecte afwerking.

Naast Breuning heeft juwelier van Kampen ook weer de fabrikant van de Desiree ringen gevonden.

Onder de naam Angeli di Bosca is deze fraaie vernieuwende collectie weer in huis. Breuning heeft een zeer grote collectie trouwringen van hoge kwaliteit. Dit merk past de samenstelling en sfeer van de collectie regelmatig aan, zodat er altijd een serie  ringen is afgestemd op de veranderende vraag van de consument. Een merk met een prachtige collectie en een zeer flexibele instelling. Alles is mogelijk! Uiteindelijk is het dus goed een nieuwe frisse impuls te hebben. Met Breuning trouwringen zit deze juwelier, en dus ook u, op het spoor van de nieuwste trends en ontwikkelingen!

Een nieuwe online tool van dit mooie merk is de trouwringen designer. Hiermee kan de klant zelf een paar ringen samenstellen. Veel persoonlijke wensen kunnen door deze mogelijkheid verwezenlijkt worden. Tijdens het ontwerpen is de prijs steeds in beeld. Duidelijkheid voor alles. Uiteindelijk, als deze  ringen naar wens zijn ingericht, is het goed het ontwerp te bespreken met juwelier van Kampen. Ook het bestellen gaat via deze dealer. Natuurlijk is het ook mogelijk het hele ontwerpen met juwelier van Kampen samen te doen. Het gaat uiteindelijk om het eindresultaat. Een paar ringen die bij jullie passen en een liefde lang met plezier worden gedragen.

Klik hier voor de website van Breuning.

Klik hier voor de trouwringen-designer van Breuning.