BuddhaToBuddha

BUDDHA TO BUDDHA: EMBRACE LIFE

Buddha to Buddha is ontstaan in 1997 tijdens een meditatie vakantie in Azië. De oprichter ging in zijn zoektocht op zoek naar een diepere betekenis van het leven. Op Bali tekende Batul Loomans een schets van een armband en liet een lokale zilversmid een sample maken. De eerste armband was geboren en kreeg de naam van de oprichter “Batul”. Door de jaren heen werd Buddha to Buddha bekend om zijn handgemaakte premium armbanden. Ontworpen in Amsterdam en handgemaakt door de beste zilversmeden uit de Aziatische- Pacifische regio.

CELEBRATION & CONTEMPLATION

De Buddha to Buddha sieraden collectie is een belichaming van het diepere gevoel. Het is meer dan alleen een sieradenlabel. Het is een lifestyle waarin de tegenstrijdigheden in het leven omarmd worden. Het verbindt en schijnt net als zilver en is rauw en warm net als leer. Solide doch organisch, Buddha to Buddha is puur in alle vormen. Geen mix en geen compromissen: 100% passie en trots.

De hele collectie van BuddhaToBuddha is onder te verdelen in de volgende lijnen. Klik op de afbeeldingen om deze sieraden-collecties beter te bekijken ;

 

Deze unieke sieraden zijn exclusief voor deze regio te verkrijgen bij Juwelier van Kampen uit Beverwijk.

Kom langs en geniet!Bekijk de filmpjes hieronder en bewonder onder andere de productie van deze sieraden!