Pas Diamonds

pas diamondsIn de ateliers van Pas Diamonds  buigen dagelijks de allerbeste ontwerpers, diamantzetters en goudsmeden zich over de vraag hoe zij het prachtige materiaal vorm zullen geven. Iedere specialist van Pas heeft zijn eigen technieken en inzichten. Samen komen zij tot verrassende ontwerpen en uitvoeringen.

Door innovatieve technische mogelijkheden, gekoppeld aan het feilloze vakmanschap ontstaan ongekende verfijningen in talloze combinaties van materialen, vormen en edelstenen.

diamonds

Telkens wisselende collecties zetten de trend, zonder klassieke vormen uit het oog te verliezen. Pas wordt geroemd om het ambachtelijke vakmanschap. Met name de ateliercollecties genieten faam vanwege hun stilistische eigenschappen en uitzonderlijk hoge afwerkingsniveau. Samenvoeging van al deze kwaliteiten, bevestigd door een certificaat van echtheid, maken van elk sieraad van Pas Diamonds een wereldjuweel. Juwelier van Kampen heeft een zeer grote collectie gouden sieraden met diamant. R&C, Pas, Excellent zijn voorbeelden van de hofleveranciers deze juwelier. Volop keuze in elke prijsklasse.