Herdenkings-sieraden

Het verlies van een dierbare verdient een passende, symbolische herinnering. Stijlvol en subtiel.De sieraden van Silent Memories zijn nieuw in de collectie van Juwelier van Kampen en bieden die herinnering en symboliek. Niet voor niets noemen zij deze  producten “sieraden met een ziel”, stille herinneringen.
Deze sieraden stellen U namelijk in staat om een stukje van de ziel van de dierbare, die U verloren heeft, -mens of dier- bij U te dragen.

Dat kan in de vorm van foto – of vingerafdruk-sieraden. Ook is er een zeer uitgebreide collectie as- of haarsieraden. De grote collectie van Juwelier van Kampen is van zeer goede kwaliteit (Nederlands fabricaat) Als er sprake is van as of haar is het sieraad voorzien van een schroefsysteem in de kop van de sieraden of een afsluitdopje aan de achterzijde.  Ook kan er as of haar in hars verwerkt worden.  Op deze manier is het sieraad niet als herdenking-sieraad te herkennen. Het stille symbool houdt de herinnering levend. Alles kan natuurlijk zowel in goud als in zilver worden uitgevoerd. Als er sprake is van een ring dan kunnen we de container van de as eventueel combineren met een (trouw)ring van de geliefde.

U kunt hier klikken om de uitgebreide collectie van Silent memories te bekijken.U vind daar alle mogelijkheden en prijzen. Het is vanzelfsprekend dat u altijd  langs kunt komen voor vrijblijvend advies en om de diverse sieraden te bekijken.