Karma

Karma Armbanden en oorsieraden.

Double Dots by Karma is een nieuwe trend, geïnspireerd op de oorbellen van Dior. De Tribal oorbellen zijn gespot bij verschillende grote namen, zoals bij onder andere Emma Watson, Jennifer Lawrence en Lupita Nyong. Vanaf nu bij Juwelier van Kampen verkrijgbaar.

.

Het originele van deze zilveren oorbellen is dat ze aan beide kanten van het oor gedaan worden. Het grootste gedeelte is achter het oor zichtbaar. Een vreemd, maar bijzonder effect. Double Dots zijn er al vanaf €20,- per paar en ze zijn verkrijgbaar in veel uitvoeringen. De speelse armbanden van Karma zijn al een paar maanden zeer in trek. Deze oorsieraden zijn een fraaie volgende stap voor de fashionista.

.

De combinatie van de kristallen en de natuurstenen maken de armbanden en colliers van Karma  eigentijds en eindeloos te combineren. De hele collectie van kleurrijke sieraden is geïnspireerd op het boeddhisme en Indiase mythologieën.  Elke kraal heeft een kern die staat voor liefde. Een mooi sieraad en een bron van positieve energie! Er is al een Karma-armbandje vanaf €27,50. Er zijn armbanden, colliers en oorsieraden. Hieronder een greep uit de collectie.

.

.

Klik op de onderstaande afbeeldingen om ze te vergroten.

Voorbeelden van Double Dots by Karma;

.

 

 

 

 

Voorbeelden van Armbanden by Karma;

 

 

 

Voorbeelden van Colliers by Karma;

.

.

.

.

Klik hier voor de gehele collectie armbanden en colliers.

Voorbeelden van oorsieraden;