Zinzi

Zinzi is hét merk van trendy zilveren sieraden.  Dit is dan ook de reden voor het feit dat Fatima en Kim hebben besloten samen het gezicht van Zinzi te worden. Dit is onder andere te zien op de foto-shoot waarvan een filmpje hieronder te zien is.

Fatima Moreira de Melo heeft speciaal voor Zinzi een eigen lijn ontworpen. Haar eigen smaak en stijl zien we terug in deze collectie!

Zinzi-sieraden kenmerken zich door de verrassende combinaties van kleurstenen en de moderne en onbevangen vormen waarin de sieraden zijn gemodelleerd. De collectie omvat een assortiment ’basic’-sieraden met daaromheen een ruime keuze aan sprankelende, trendy en betaalbare modellen. De met zirconia’s gezette armbanden en volumineuze ringen met opvallende kleurstenen, zijn echte eyecatchers en stimuleren de zin in zilver. Uitbundig en toch stijlvol. Hieronder een kleine impressie. Kijk voor een uitgebreide collectie in de etalage.

Swarovski-kristal

Zinzi heeft een exclusieve lijn zilveren sieraden bezet met Swarovski-kristal. De colliers en armbanden vallen op door de frisse kleurstelling en het fonkelende kristal. Een echte blikvanger om pols of hals!

Klik op de afbeeldingen om deze te vergroten

Zilveren armband Swarovski Beads blauw
Zilveren pegel hanger swarovski multicolor
Zilveren oorhangers multicolour
Zilveren ring blauw
Zilveren creoolhangers champagne wit
Zilveren hart hanger Swarovski zwart
Zilveren oorhangers bruin

 

 

 

 

Zilveren ring multicolor
All you need is Love by Zinzi zilveren bedel wit
Zilveren ring schakel glad