Reparaties/gebruiksaanwijzingen

Als u reparaties heeft dan kunt u bij ons terecht.

Een heel groot deel van de reparaties doen wij zelf, een ander deel wordt verzorgd door gespecialiseerde vakmensen die de mogelijkheid hebben om speciale reparaties uit te voeren. Zelf streven wij ernaar om reparaties in 1 week weer gereed te hebben,
maar ook spoedeisende klussen kunnen met voorrang gedaan worden (mits mogelijk).

Klokkenreparaties doen wij geheel in eigen atelier. Deze service is uniek. Doordat mechanische uurwerken veel extra zorg vereisen is bij deze reparaties de reparatieduur ongeveer 4 weken.

In overleg kunnen wij ook naar wens sieraden vervaardigen. Na een vrijblijvend advies en een prijsopgave kunnen wij het kleinood volgens uw aanwijzingen maken.

Door onze uitgebreide kennis van sieraden en techniek, vinden wij voor veel problemen een juiste oplossing. Het is dus zeker de moeite waard om even langs te komen.

Gebruiksaanwijzingen horloges.

Er zijn veel verschillende horloges. Er is tegenwoordig veel mogelijk en soms is de bediening niet zo eenvoudig.  Natuurlijk willen en kunnen wij u in de winkel  helpen, maar u kunt ook hier wellicht de verwijzing naar de gebruiksaanwijzingen van de diverse merken en uurwerken vinden. Klik op het merk van het horloge en volg de aanwijzingen. Als u er niet uit komt helpen wij u graag in de winkel verder.

Klik hier voor Casio

Klik hier voor Citizen

Klik hier voor Seiko

Klik hier voor Rado