Fossil Smartwatches gen 4

AANBIEDING

Style meets functionality. Fossil staat  al sinds 1984 bekend om haar horloges, sieraden en accessoires met een moderne vintage designlook. Nieuwsgierigheid, creativiteit en  vooruitstrevendheid zitten diepgeworteld in het DNA van Fossil. Niet gek dus dat ze sinds een aantal jaar naast traditionele horloges ook vol in de smartwatches zijn gestapt.  Nog altijd even stijlvol maar met de functies die je van een smart-product kan verwachten. En nu is daar de nieuwe Fossil Q generatie, Gen 4, met vele verbeteringen en nieuwe functionaliteiten. Een betaalbare moderne smartwatch.

Fossil Smart Gen4 is compatibel met Android en iOS, microfoon / spreker, Sound controle, Push-up melding voor oproepen, berichten van alle soorten, deadlines.

Deze smartwatches zijn voorzien van een touchscreen. Ze maken verbinding met smartphone, iPod of tablet. Verder onder andere voorzien van ;

Automatische tijdinstelling, individuele wijzerplaten. Stopwatch, alarmfunctie, afspraak alarm, trillingsalarm. Het bijhouden van activiteiten, calorieënteller, hartritmemonitor, stappenteller, thermometer, accelerometer, GPS lokalisatie, gyroscoop, omgevingslichtsensor, datumweergave, universele tijd.