Garmin

Garmin is van oudsher een vooruitstrevende navigatie-specialist. Sinds een aantal jaren hebben zij zich verdiept in de smarttechnieken van mobiele technologie. De horloges van Garmin zijn een voorbeeld van de successen die zij met hun producten behalen. Voorop in de race. Toegespitst op alle sporten. Natuurlijk met de navigatie-skills die zij vanaf het begin zich al eigen maakten. Geschikt voor apple en android en altijd kwalitatief top!

Hieronder een omschrijving van de diverse lijnen die op dit moment gevoerd worden. De Vivomove, de Instinct en de Fenix5-lijn.

Vivo-move.

Verkrijgbaar vanaf €199,-

Mooie horloges met onverwachte eigenschappen! Elegant, modern en klassiek! Niet zo maar een horloge, maar een smartwatch waar u meer van kan vragen. Onder andere hartslagmeting op de pols, smartphone meldingen en een touchscreen display. Het analoge uurwerk geeft de tijd aan en de wijzers verplaatsen zich als je op het digitale display door de inkomende berichten, jouw hartslag en meer scrolt. Geschikt voor apple en android!

De vívomove HR combineert connectiviteit, fitness en wellness met een elegant en klassiek ontwerp. Het is de eerste hybride smartwatch met hartslagmeting op de pols en een touchscreen. Dit alles is verpakt in een klassiek, tijdloos ontwerp met een analoog uurwerk.

De horloges passen perfect bij een jeans, pak en alles daar tussenin!  Deze smartwatches zijn zwem- en doucheproof en hebben een batterijlevensduur 3 tot 5 dagen. De vívomove HR houdt jouw dagelijkse stappen, afgelegde afstand, verbrande calorieën, jouw slaapritme en meer bij. Zit je te lang stil, dan herinnert deze slimme smartwatch je eraan om te bewegen. Op het touchscreen verschijnen onder andere meldingen van inkomende oproepen, appjes, tekstberichten, social media posts en agenda-afspraken. Zo blijf je de hele dag op de hoogte. Daarnaast kun je met de vívomove HR ook de muziek op jouw smartphone bedienen. Er zijn diverse fitness monitoring tools beschikbaar, zoals VO2 max en fitness-leeftijd, zodat je als gebruiker waardevolle data ontvangt met betrekking tot veranderingen in jouw fitnessniveau. Wanneer je meer beweegt, door bijvoorbeeld de trap te nemen in plaats van de lift, zal het fitnessniveau op den duur verbeteren. Heb je een drukke dag op kantoor? vívomove HR houdt gedurende de dag jouw stressniveau bij door het meten van de hartslagvariatie. Zo weet je of je een rustige, normale of stressvolle dag hebt. Op basis hiervan ontvang je ademhalingsoefeningen door het instellen van de relaxtimer.

Voor meer informatie? Kom langs!

De Instinct. Ongelooflijk uitgebreide mogelijkheden!  Een korte omschrijving;

Verkrijgbaar voor €299,-

Garmin Instinct™ is een robuuste  GPS-smartwatch ontwikkeld op basis van de militaire standaard (MIL-STD-810G). Dus temperatuur-, schok- en waterbestendigheid (tot 100 meter). Houd uw koers vast met een
ingebouwd 3-assig kompas en barometrische hoogtemeter. Het horloge ontvangt ondersteuning van meerdere wereldwijdenavigatiesatellietsystemen (GPS, GLONASS en GALILEO) en  biedt daardoor in uitdagende omgevingen betere navigatie en tracking dan alleen GPS.

Bewaak 24/7 uw hartslag met polshartslagtechnologie.
Til uw training naar het volgende niveau met vooraf gelade activiteitenprofielen, zoals hardlopen,fietsen, zwemmen en nog veel meer. Smartphone meldingen op het display houden u verbonden met wat voor u belangrijk is. Gebruik de TracBack functie om naar uw beginpunt terug te navigeren via
dezelfde route als u bent gekomen. Plan uw trips vooraf met de Garmin Explore website en app.

De Fenix5 plus

De fēnix 5 Plus multisport GPS smartwatch is de stijlvolle manier om prestaties te verbeteren en kaarten en muziek onderweg mee te nemen. Dit robuuste, hoogwaardige horloge is naast GPS/Glonass/Galileo satellietontvangst, ingebouwde navigatiesensoren, geavanceerde sport- en outdoorfuncties, diverse activiteitenprofielen en polshartslagmeting uitgerust met smartphone
meldingen en navigeerbare TopoActive kleurenkaarten van Europa met Trendline Popularity Routing, zodat je de beste paden en wegen kunt vinden en volgen. De ingebouwde muziekspeler biedt ruimte voor maximaal 500 nummers en dankzij de mogelijkheid voor contactloze betaling met Garmin Pay™, kun je met een gerust hart je portemonnee thuislaten. Wil je de fēnix 5 Plus aanpassen aan jouw persoonlijke stijl, dan kan dit heel eenvoudig dankzij de QuickFit polsbanden. Hiermee switch je in een klik van een sportieve siliconen polsband naar een stijlvolle lederen of metalen polsband. fēnix 5 Plus – van robuust en sportief tot stijlvol en compleet.