Trollbeads

 

It’s raining cats and dogs. 🐶🐱

De Engelstalige gemeenschap  heeft er zo een mooie uitdrukking voor. Wij, in Nederland, hebben het over; Het regent pijpenstelen.

Trollbeads en Juwelier van Kampen laten de regen links liggen en hebbende liefde voor deze viervoeters anders aangepakt. Met veel genoegen hebben zij deze huisgenoten vormgegeven in sieraden. Erg veel honden en poezen sieren op dit moment de collectie van dit mooie merk.

Kom eens kijken bij Juwelier van Kampen en verbaas je over onze sieraden-kennel. 💎 Of je nu een honden- of kattenliefhebber bent, we hebben iets speciaals voor elke dierenliefhebber. Kom eens kijken bij Juwelier van Kampen en verbaas je over onze sieraden-kennel. 💎

In het begin van de jaren ’70 legt een jonge edelsmid zijn eerste Trollbeads-kraal in de etalage van zijn vader. We bevinden ons in Denemarken. De vader is Svend Nielsen. Zijn zoon maakte een trollenarmband, maar in plaats van de bedels weer aan de armband te hangen kwam hij op het idee de armband door de bedels heen te halen. Een zeer origineel idee!

Starters-aanbieding. Armband met slot, bedel en glaskraal van €170,- voor €99,-.

In de loop van de tijd bleek de sfeer van de bedels zo te veranderen dat elke bedel meer werd dan zomaar een bedel. Met de prachtig gedetailleerde kralen en de fantastische kleuren van Trollbeads maak je jouw eigen persoonlijke sieraad!

Trollbeads gaat over mensen. In iedere bedel zit het verhaal van de ontwerper. In iedere armband of collier zit het verhaal van de drager. Lise Aagaard, de dochter van Svend, ziet wat Trollbeads doet met mensen en weet het concept uit te bouwen tot een wereldwijd succes.

In de afgelopen jaren is de collectie uitgegroeid tot de mooiste, meest luxe en meest gevarieerde collectie in het bedel segment. Inmiddels bestaat de Trollbeads collectie uit meer dan 400 beads en worden er ieder half jaar weer nieuwe toegevoegd. Juwelier van Kampen is uitgekozen om voor deze regio dit merk te voeren. Je vindt dan ook bij ons een zeer groot assortiment. Onder aan deze webpagina vind je een leuk filmpje over het maken van de kleurrijke glaskralen. Elke kraal is met de hand vervaardigd!

Er is ook een prachtige ring waarin je een glaskraal kunt dragen! Bij elke outfit de passende kleur?

Hieronder zie je enkele voorbeelden van de beads en sieraden.

Klik op de afbeeldingen om deze te vergroten.

.