Buddha To Buddha

Juwelier van Kampen is de Buddha To Buddha-dealer voor Beverwijk en omstreken. Er is altijd een mooie, grote collectie op voorraad. Deze collectie en onze service, gecombineerd met de voordelen van onze klantenkaart maken dat het een verstandige keuze is om bij ons Buddha to Buddha te kopen. Kom langs en geniet!

De nieuwe items die dit najaar aan de collectie van BuddhaToBuddha worden toegevoegd zijn iconisch. Ze vormen een echte aanvulling op de toch al indrukwekkende collectie van dit Nederlandse topmerk. Kijk hieronder of kom langs en geniet!

 

Buddha to Buddha. Een prachtig merk!

 

The Black Rhodium line is een prachtige lijn. Zilveren armbanden en ringen, donker gerohdineerd met gouden of zilveren details. Prachtige, onverwacht stoere uitstraling! Nieuw! Naast de matte uitvoering is deze serie ook mooi glanzend antraciet verkrijgbaar.

.

Het verhaal van Buddha to Buddha begint in Azië. Tijdens een meditatieve reis ging oprichter Batul Loomans op zoek naar zingeving, bezinning en de diepere betekenis en vreugde in het leven. Om er iets tastbaars van te maken, maakte hij een schets en vroeg hij een lokale zilversmid er een sieraad van te maken. De eerste Buddha to Buddha armband was een feit. Sindsdien staat Buddha to Buddha wereldwijd bekend om zijn handgemaakte en exclusieve sieraden. De sieraden-collectie is de belichaming van die diepere betekenis. Met aandacht ontworpen in Amsterdam, met liefde gemaakt door de beste zilversmeden van Zuidoost-Azië.

 

 

 

 

 

 

Naast de reguliere collectie hebben wij ook een Buddha To Buddha outlet hoekje, met 20% korting op de armbanden en ringen die niet meer op maat te bestellen zijn.

Extra voordelig dus!