Garmin Instinct 2

Vanaf € 349,99 een supersterke smartwatch met heel veel mogelijkheden. Dát is de nieuwe Instinct 2. Naast de gebruikelijke smartwatchfuncties heeft deze watch allerlei ingebouwde sportapps, een hartslagmeter, maar ook een ingebouwd 3-assig kompas en barometrische hoogtemeter.

Ook is dit horloge uitstekend in navigeren, vanwege de ondersteuning van meerdere satellietsystemen (GPS, GLONASS en GALILEO). Gebruik de TrackBack functie om naar uw beginpunt terug te navigeren via dezelfde route als u bent gekomen. Plan uw trips vooraf met de Garmin Explore website en app.

Voor het eerst is de Instinct er in twee maten, zodat je deze geweldige smartwatch ook kan gebruiken als je een wat kleinere pols hebt. En, zoals gebruikelijk bij Garmin, is de batterijduur geweldig, want met de Instinct 2S (voor de kleinere pols) doe je tot 21 dagen met de batterij. En bij de grotere Instinct 2 is dit nog een week langer. Beide modellen zijn ook beschikbaar met een zonnecel in de wijzerplaat, waardoor de batterijduur nog veel langer is.

Klik op de afbeeldingen hieronder voor de overige smart-lijnen van Garmin!