Melano

Melano jewelry geeft je de ruimte om jouw eigen ding te doen. Pas kleuren en stijl aan naar jouw wens. Zoveel vrijheid voelt goed en ziet er prachtig uit. De mooiste collectie Melano vind je bij Juwelier van Kampen.

De steentjes op de Melano sieraden zijn eenvoudig te verwisselen door deze los te schroeven. Door deze verwisselbare elementen (meddy’s) krijgt  elk sieraad zijn eigen unieke sfeer, die aan te passen is aan jouw veranderende kledingstijl.

De diverse sieraden zijn in keramiek, staal, RVS geel en rosé gold plated , zilver en goud verkrijgbaar, waardoor het wisselen, aanpassen van elke combinatie spannend en mogelijk is.

Een nieuw concept : de Melano Globe collectie! Een sieradenlijn waar personaliseren centraal staat. De ring is vervaardigd uit edelstaal en wordt geleverd met een glazen stolpje. Dit stolpje bevestig je gemakkelijk met de schroefdraad op de ring en kan met elke gewenst materiaal gevuld worden. Je kunt jouw eigen geboortesteentjes bij je dragen of die van je kinderen. Of wat dacht je van een mooie Gemstone of wat zand van een strand waar je zo’n fijne vakantie hebt gehad? Het is allemaal mogelijk! Personaliseer de nieuwe Melano Globe ring met de mini steentjes in de Birthstones kleuren. Deze kleuren zijn geïnspireerd door de geboortesteen van elke maand en in combinatie met onze Globe-ring draag jij je dierbaren dichtbij je. De steentjes zijn gemaakt van Zirkonia en worden geleverd in kleine buisjes met daarin 15 steentjes met een grootte van 3 mm. Verkrijgbaar in 12 verschillende CZ kleuren, voor elke maand een kleur!

Hieronder enkele voorbeelden. Klik op de afbeeldingen om deze te vergroten.