As- & Vingerafdruk-sieraden

 

Het verlies van een dierbare verdient een passende, symbolische herinnering. Stijlvol en subtiel. De sieraden van Silent Memories in de collectie van Juwelier van Kampen bieden die herinnering en symboliek. Niet voor niets noemt deze firma deze  producten “sieraden met een ziel” en stille herinneringen.
Deze producten stellen u namelijk in staat om een stukje van de ziel van de dierbare, die u verloren heeft -mens of dier- bij u te dragen.Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is bijgesnedenringen-1024x530.jpeg

 Wij kunnen dit alles verzorgen in de vorm van foto – of vingerafdruk- haar- en as -sieraden. De grote collectie van Juwelier van Kampen is van zeer goede kwaliteit (Nederlands fabricaat) Als er sprake is van as of haar is het sieraad voorzien van een schroefsysteem in de kop van de sieraden of een afsluitdopje aan de achterzijde.  Ook kan er as of haar in hars verwerkt worden.  Op deze manier is het sieraad niet als herdenking-sieraad te herkennen. Het stille symbool houdt de herinnering levend. Alles kan natuurlijk zowel in goud als in zilver worden uitgevoerd. Als er sprake is van een ring dan kunnen we de container van de as eventueel combineren met een (trouw)ring van de geliefde.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image12-1024x557.jpgDe sieraden van Royolz zijn ontworpen door een creatief duo met passie voor innovatie. De uitdaging was om een alternatief te vinden voor de gebruikelijke gepersonaliseerde sieraden. Door de vingerafdruk te gebruiken ontstaat er een heel ander sieraad dan de gegraveerde standaard sieraden. Een goede vervanger voor het graveerplaatje, het kinderhoofdje of de naamplaatarmband. Door gebruik te maken van een innovatief procedé is Royolz het eerste bedrijf ter wereld met unieke, doorzichtige en voelbare vingerafdruk sieraden. Elk sieraad is voorzien van een persoonlijke vingerafdruk(ken) die door middel van de verloren was methode in het juweel worden aangebracht. De sieraden zijn transparant en daardoor gevoelig voor kleurschakeringen die kunnen ontstaan door de huid of kleding. Elk sieraad kan op de zijkant nog voorzien worden van een naamgravure of een datum. In overleg kunnen zeer persoonlijke uitvoeringen gerealiseerd worden. Eventueel is as in gekleurde hars in de sieraden te verwerken.Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is bijgesneden.jpeg

U kunt hier klikken om de uitgebreide collectie van Silent memories te bekijken. Klik hier voor de website van Royolz. U vind daar alle mogelijkheden en prijzen. Het is vanzelfsprekend dat u altijd  bij ons langs kunt komen voor vrijblijvend advies en om de diverse sieraden te bekijken.