Minioro

High Quality fine golden jewellery.

Juwelier van Kampen en Minioro bieden je samen de mogelijkheid om zelf jouw unieke exclusieve gouden collier samen te stellen.

 

Je kunt kiezen uit geelgoud, prachtig witgoud of romantisch roségoud. Vervolgens kunnen er verschillende items aan het collier gehangen worden. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een hartje voor je geliefde met jouw initiaal erop. Maak dus voor jezelf of voor een dierbare een collier, zodat er een prachtig verhaal achter dit mooie cadeau zit! Een collier met letter of symbool is verkrijgbaar vanaf € 220,-

 

Goud
Het goud dat Minioro gebruikt is afkomstig van kleinschalige mijnbouwers uit diverse landen. De sieraden zijn vervaardigd uit 14K. goud, maar op verzoek ook leverbaar in 18K. Je kunt kiezen uit geelgoud, prachtig witgoud of romantisch roségoud.

Diamant
Een diamant is mooi, maar een conflictvrije diamant is pas echt mooi! Dat is de reden dat Minoro uitsluitend werkt met diamanten die na delving een Kimberley certificaat hebben ontvangen en dus gegarandeerd conflictvrij zijn.

Op verzoek kan ook zirkonia gebruikt worden: een synthetische steen met het uiterlijk van een diamant. Dit is goedkoper in aanschaf, maar in tegenstelling tot diamant behoudt een zirkonia veel minder zijn schittering en glans. Door de unieke eigenschappen van diamant behoudt het sieraad zijn gevoelswaarde.

Klik op de afbeeldingen om deze te vergroten.

Klik hier voor de website van Minioro.