Passionate Diamonds

In de ateliers van Diamond Nederlands Ambacht  buigen dagelijks de allerbeste ontwerpers, diamantzetters en goudsmeden zich over de vraag hoe zij het prachtige materiaal vorm zullen geven. Iedere specialist van Diamond heeft zijn eigen technieken en inzichten. Samen komen zij tot verrassende ontwerpen en uitvoeringen.

Door innovatieve technische mogelijkheden, gekoppeld aan het feilloze vakmanschap ontstaan ongekende verfijningen in talloze combinaties van materialen, vormen en edelstenen.

Telkens wisselende collecties zetten de trend, zonder klassieke vormen uit het oog te verliezen. Diamond wordt geroemd om het ambachtelijke, Nederlandse vakmanschap dat zij aan de dag legt. Met name de ateliercollecties genieten faam vanwege hun stilistische eigenschappen en uitzonderlijk hoge afwerkingsniveau. Samenvoeging van al deze kwaliteiten, bevestigd door een certificaat van echtheid, maken van elk sieraad van Diamond Nederlands Ambacht een wereldjuweel. Juwelier van Kampen heeft een zeer grote collectie gouden sieraden met diamant. Diamond Nederlands ambacht, R&C, Pas en Excellent zijn voorbeelden van de hofleveranciers van deze juwelier. Er is volop keuze in elke prijsklasse.