Angeli di Bosca

Een passie voor perfectieHet huis Boschmans staat voor „Een passie voor perfectie” sinds 1865 en refereert naar de verheven kwaliteit en design die worden beoogd met de collecties en uiteraard naar de wortels van het merk. Volledig in lijn met dit gedachtegoed heeft het familiebedrijf in 2005 de ultieme stap naar perfectie gezet door haar eigen collecties onder het huismerk Angeli Di Bosca te ontwerpen en uit te brengen.

Sociale duurzaamheid

Duurzaamheid en het recht op een menswaardig bestaan zijn kernwaarden bij Angeli Di Bosca. Daarom garandeert Angeli Di Bosca dat elke ring met of zonder diamant vrij van conflict en kinderarbeid is vervaardigd.

Een ontdekking

Het moment van een verloving of huwelijk dient onvergetelijk te zijn. Dat is nu net de drijfveer van Angeli Di Bosca.De collecties koppelen exclusiviteit en klasse aan een eigentijds design en bestaan in een waaier aan uitvoeringen voor elk budget. Iedere ring wordt vervaardigd in het eigen atelier met de grootste zorg voor kwaliteit, en elk model is verkrijgbaar in 14 of 18 karaat geelgoud of witgoud en met of zonder briljant.

Angeli Di Bosca laat iedereen glimlachen bij één van de mooiste momenten van hun leven.

Juwelier van Kampen voert de merken Angeli di Bosca en Breuning. Met deze twee topmerken in huis heeft Juwelier van Kampen een zeer uitgebreide keuze. Zilver, 8, 14 of 18 karaats goud. Wit, geel of rosé. Alles is mogelijk. U vindt ringen in elke prijsklasse.

Klik hier voor meer info over Angeli di Bosca trouwringen.

Klik hier voor meer info over Breuning trouwringen.