Garmin Fenix 7

Met de Fēnix 7 multisport GPS-horloges introduceert Garmin een geavanceerd ontwerp gecombineerd met supereigenschappen voor een actieve levensstijl. Wat deze nieuwste smartwatch zo bijzonder maakt? Dat is dat hij voldoet aan Amerikaanse militaire normen voor temperatuur-, schok- en waterbestendigheid. Ontdek een vernieuwd, ultralicht en atletisch ontwerp met een helder display. En, heel belangrijk: het scherm is nu een touchscreen. Maar de watch beschikt nog steeds over knoppen, zodat hij in elke omgeving te bedienen is.

Met een smartwatch dat beschikt over satellietnavigatie- en trackingfuncties, een 3-assig kompas en een barometrische hoogtemeter gaat u alle avonturen vol vertrouwen tegemoet, ook buiten de gebaande paden. Daarnaast is de hartslagmeter verbeterd, waardoor deze nu ook onder water werkt, zónder hartslagband. En omdat je muziek op de watch kan zetten hoef je geen zware telefoon mee te nemen tijdens je workout.

Dit horloge zorgt voor een vloeiende overgang tussen uw workout en werkdag, dankzij smartphone-meldingen die u verbonden houden en Garmin Pay contactloze betalingen, waardoor u geen contant geld of creditcards meer hoeft mee te nemen. Het Fenix 7-horloge is uitgebracht in meerdere uitvoeringen. Zo kunt u kiezen uit een kleiner formaat (de Fenix 7S), een middel formaat (de Fenix 7) of een groter formaat (de Fenix 7X). Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit de Solar-editie of de standaard-editie. De Solar-editie wordt mede door zonlicht opgeladen, wat de batterijduur nog langer maakt. Daarnaast hebben alle Solar-edities een saffierglas, waardoor je nooit krassen op je mooie touchscreen krijgt.

Vanaf € 699,99

Klik op de afbeeldingen hieronder voor de overige smart-lijnen van Garmin!