Gaatjes Schieten

Gaatjes in uw oren laten schieten?
Dan bent u bij Juwelier van Kampen aan het goede adres.

Voor gaatjes schieten hoeft u bij ons geen afspraak te maken! Gedurende openingstijden kunt u altijd terecht in onze winkel op de Breestraat in Beverwijk. U mag langskomen wanneer het u schikt. Wij houden ons aan de geldende richtlijnen aangaande de coronabestrijding.

Bij het laten schieten van een gaatje komt natuurlijk het een en ander kijken. We voorzien u graag van de nodige informatie vooraf.

Wij kunnen zowel in de oorlel als in het kraakbeen gaatjes aanbrengen. U hoeft hiervoor niet naar een piercingsshop.

Om diverse redenen schieten wij gaatjes vanaf 6 jaar. Dit heeft te maken met de zorgvuldigheid van werken die wij vereist achten. De plaatsbepaling en het schieten zijn vaak voor jonge kinderen een bijna traumatische ervaring. Het schieten van twee gaatjes door twee personen tegelijkertijd valt daar ook onder. Wij hebben de ervaring dat vanaf 6 jaar het geheel wat makkelijker verwerkt wordt. In het verleden verlieten veel jongere kinderen met één gaatje de winkel.

We kunnen al een paar gaatjes schieten vanaf € 21,-. Dit is inclusief de knopjes en nabehandelings-vloeistof.

Een helix (1 gaatje in het kraakbeen) maken we vanaf € 17,50.

Het maakt verder niet uit hoeveel gaatjes u eventueel al heeft, een tweede of derde erbij is namelijk geen probleem. Ook kunnen we dichtgegroeide gaatjes weer opnieuw doorprikken.

De oorbel die we in uw oor schieten moet minimaal 6 weken in uw oor blijven. Dit heeft te maken met de kans op het dichtgroeien van het gaatje. De oorbel die we schieten is gemaakt van chirurgisch staal. Eerder waren dit altijd zeer eenvoudige knopjes, maar tegenwoordig kunt u kiezen uit veel zilver- en goudkleurige knopjes of ringetjes. Eventueel met een gekleurde steentjes erin of gewoon een stalen bolletje.

 

 

 

 

 

 

 

Op het moment dat u een steker heeft gekozen, bepalen we samen waar het gaatje moet komen. We zetten een stipje op uw oor, zodat u in de spiegel kunt zien waar het zal gaan komen. Als het gaatje is geschoten krijgt u van ons de benodigde schoonmaakvloeistof mee. Bij elkaar duurt het gehele proces vaak 5 á 10 minuten.

Bent u geïnteresseerd in het laten schieten van gaatjes? Kom bij ons langs in de winkel!

Heeft u toch nog vragen na het lezen van de tekst? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!