Buddha To Buddha

Het verhaal van Buddha to Buddha begint in Azië. Tijdens een meditatieve reis ging oprichter Batul Loomans op zoek naar zingeving, bezinning en de diepere betekenis en vreugde in het leven. Om er iets tastbaars van te maken, maakte hij een schets en vroeg hij een lokale zilversmid er een sieraad van te maken. De eerste Buddha to Buddha armband was een feit. Sindsdien staat Buddha to Buddha wereldwijd bekend om zijn handgemaakte en exclusieve sieraden. De sieraden collectie is de belichaming van die diepere betekenis. Met aandacht ontworpen in Amsterdam, met liefde gemaakt door de beste zilversmeden van Zuidoost-Azië.

Juwelier van Kampen is de Buddha To Buddha dealer voor Beverwijk en omstreken. Er is altijd een mooie, grote collectie op voorraad. Deze collectie, onze service gecombineerd met de voordelen van onze klantenkaart maken dat kopen van Buddha to Buddha bij ons een verstandige keuze is. Kom langs en geniet!

Naast de reguliere collectie hebben wij ook een Buddha To Buddha outlet hoekje. 20% korting op armbanden en ringen die niet meer op maat te bestellen zijn.

Extra voordelig dus!