Minioro

High Quality fine golden jewellery.

Juwelier van Kampen met Minioro bieden je samen de mogelijkheid om zelf jouw unieke exclusieve gouden collier samen te stellen.

 

Je kunt kiezen uit geelgoud, prachtig witgoud of romantisch roségoud. Vervolgens kunnen er verschillende items aan het collier gehangen worden. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een hartje voor je geliefde met jouw initiaal erbij. Maak dus zelf jouw collier of voor een dierbare, zodat er een prachtig verhaal achter dit mooie cadeau zit! Een collier met letter of symbool is verkrijgbaar vanaf €220,-

 

Goud
Het goud dat Minioro gebruikt is afkomstig van kleinschalige mijnbouwers uit diverse landen. De sieraden zijn vervaardigd uit 14K. goud maar op verzoek ook leverbaar in 18K. Je kunt kiezen uit geel goud, prachtig wit goud of romantisch rosé goud.

Diamant
Een diamant is mooi, maar een conflictvrije diamant is pas echt mooi! Dat is de reden dat Minoro uitsluitend werkt met diamanten die na delving een Kimberley certificatie hebben ontvangen en dus gegarandeerd conflictvrij zijn.

Op verzoek kan ook zirkonia gebruikt worden, een synthetische steen met het uiterlijk van een diamant. Goedkoper in aanschaf maar tot tegenstelling met diamant behoud een zirkonia veel minder zijn schittering en glans. Door de unieke eigenschappen van diamant behoud het sieraad zijn gevoelswaarde.

Klik op de afbeeldingen om deze te vergroten.

Klik hier voor de website van Minioro.