Inspiratie & Cadeau-suggesties

Het kan natuurlijk met luxueuze en kostbare cadeaus, maar dat hoeft niet altijd. Juwelier van Kampen heeft er voor gezorgd dat er heel veel keuze is in elke prijsklasse. Een Zwitsers horloge van het topmerk Rado ter waarde van €1700,- of een leuk armbandje van Karma van €28,-. Het maakt Juwelier van Kampen niet uit. Als de ontvanger maar gelukkig is. En natuurlijk ook u. De gever van het cadeau. Daar doen we het voor!

Hieronder een greep uit de  nieuwe ontwikkelingen en kerst-aanbiedingen die wij als trend zien en in onze collectie hebben opgenomen.  Een deel van al het nieuws laten wij hier zien. Maar de keuze is nog veel groter. Kom langs op de Bree en laat u vrijblijvend adviseren.

.

.

Natuurlijk heeft Juwelier van Kampen een grote collectie sieraden met briljant.  Of het wat subtieler moet zijn of juist opvallend. Laat u informeren en geniet van de fraaie collectie. Afgebeeld zijn hier de Kerst -diamant-aanbiedingen van 2018.

Rabinovich is een bekend Deens sieraden-merk.

Tijdens deze kerst-periode verkoopt Juwelier van Kampen een speciale set bestaande uit een collier, een ring en oorsieraden voor een aanbiedingsprijs. Van €181,- voor €139,-

De bekende Karma bead armbandjes, normaal €28,- , zijn nu gedurende de kerstperiode per 2 verkrijgbaar voor €49,-

Bij aankoop van een Calvin Klein sieraad of horloge ontvangt u een leuk make-up tasje cadeau.


Een nieuw Nederlands merk met prachtige herenarmbanden. Gemaakt van Zilver, vaak gecombineerd met leer. Een Buddha To Buddha look-alike maar toch net even anders. Er is al een Van Mispelaar armband vanaf €39,-

 

Bij aankoop van de Buddha To Buddha Refined Katja armband en ring met witte zirconia ter waarde van €299,- verpakken wij deze in een mooie sieradenbox.

.
Zolang de voorraad strekt ontvangt u elke aankoop van BuddhaToBuddha in een leuk katoenen tasje.

Casio Protrek Smartwatch!

Een Casio Pro Trek smart horloge is het Ultieme Outdoor horloge voor de extreme avonturier. Uitdagend terrein brengt de ambitie en moed in je omhoog en er is niets wat je niet kunt bereiken. Het is allemaal een kwestie van uithouding en de juiste apparatuur. Dit slimme horloge zou zelfs de meest extreme omstandigheden moeten overleven, want het voldoet aan de militaire STD-801G-standaard. Voorzien van de slimste navigatie software! €399,-

BuddhaToBuddha

Dit bekende Amsterdamse merk is zeer gewild en behoeft bijna geen introductie. Fraaie zilveren Armbanden, ringen. Wat fijner, of juist monsterlijk grof. Maar altijd comfortabel om te dragen.

.

De Chain Pyramic Black or white is de kerstspecial van Buddha To Buddha. Beperkt verkrijgbaar.

Icewatch

Leuke waterdichte horloges in modieuze kleuren. Elk seizoen weer aangepaste collectie, dus altijd in de mode! 2 jaar garantie.

Seiko

Juwelier van Kampen is de Elite-Seiko-Dealer voor deze regio. Deze prachtige collectie is dan ook volop bij ons in de winkel te vinden. Fraaie, unieke horloges met stijl en excellente eigenschappen. Trend zijn de prachtige modellen met nostalgische mechanische uurwerken.Trollbeads gaat over mensen.

In iedere bedel zit het verhaal van de ontwerper. In iedere armband of collier zit het verhaal van de drager. Kralen en sieraden met een betekenis! Er is ongelofelijk veel keuze.  Met de prachtige gedetailleerde kralen en de fantastische kleuren van Trolbeads maak je jouw eigen persoonlijke sieraad!Melano.  Moderne bijou, maar dan wel van topkwaliteit! Staal, geelgoud of roségoud verguld.  Het is maar net in welke stemming je bent! Steentjes verwisselbaar. Melano geeft je de ruimte om jouw eigen ding te doen. Pas kleuren en stijl aan naar jouw wens.

Zoveel vrijheid voelt goed en ziet er prachtig uit.