Inspiratie & Cadeau-suggesties

Het kan natuurlijk met luxueuze en kostbare cadeaus, maar dat hoeft niet altijd. Juwelier van Kampen heeft er voor gezorgd dat er heel veel keuze is in elke prijsklasse. Een Zwitsers horloge van het topmerk Rado ter waarde van €1700,- of een leuk armbandje van Karma van €28,-. Het maakt Juwelier van Kampen niet uit. Als de ontvanger maar gelukkig is. En natuurlijk ook u. De gever van het cadeau. Daar doen we het voor!

Hieronder een greep uit de  nieuwe ontwikkelingen en aanbiedingen die wij als trend zien en in onze collectie hebben opgenomen.  Een deel van al het nieuws laten wij hier zien. Maar de keuze is nog veel groter. Kom langs op de Breestraat en laat u vrijblijvend adviseren.

De Garmin vívomove HR combineert connectiviteit, fitness en wellness met een elegant en klassiek ontwerp. Het is de eerste hybride smartwatch met hartslagmeting op de pols en een touchscreen. Dit alles is verpakt in een klassiek, tijdloos ontwerp met een analoog uurwerk. vanaf €199,-

Natuurlijk heeft Juwelier van Kampen een grote collectie sieraden met briljant.  Of het wat subtieler moet zijn of juist opvallend. Laat u informeren en geniet van de fraaie collectie.

Briljant-aanbieding hierboven is ring met 0.34crt diamant.

Van €1890,- voor €1390,-

Rabinovich is een bekend Deens sieraden-merk. Een grote romantische sieraden-collectie. Laat u verrassen door de natuurlijke vormen en prachtige edelstenen.

Dit voorjaar verkoopt Juwelier van Kampen een speciale zilveren set bestaande uit een collier, een ring en oorsieraden voor een aanbiedingsprijs. Van €181,- voor €139,-

klik hier voor meer informatie. 

De bekende Karma bead armbandjes €28,-


Een nieuw Nederlands merk met prachtige herenarmbanden. Gemaakt van Zilver, vaak gecombineerd met leer. Een Buddha To Buddha look-alike maar toch net even anders. Er is al een Van Mispelaar armband vanaf €39,-

Bij aankoop van de Buddha To Buddha Refined Katja armband en ring met witte zirconia ter waarde van €299,- verpakken wij deze in een mooie sieradenbox.

.
Zolang de voorraad strekt ontvangt u elke aankoop van BuddhaToBuddha in een leuk katoenen tasje.

Casio Protrek Smartwatch!

Een Casio Pro Trek smart horloge is het Ultieme Outdoor horloge voor de extreme avonturier. Uitdagend terrein brengt de ambitie en moed in je omhoog en er is niets wat je niet kunt bereiken. Het is allemaal een kwestie van uithouding en de juiste apparatuur. Dit slimme horloge zou zelfs de meest extreme omstandigheden moeten overleven, want het voldoet aan de militaire STD-801G-standaard. Voorzien van de slimste navigatie software! €399,-

BuddhaToBuddha

Dit bekende Amsterdamse merk is zeer gewild en behoeft bijna geen introductie. Fraaie zilveren Armbanden, ringen. Wat fijner, of juist monsterlijk grof. Maar altijd comfortabel om te dragen.

.

De Chain Pyramic Black or white is de special van Buddha To Buddha. Beperkt verkrijgbaar!

Leuke waterdichte horloges in modieuze kleuren. Elk seizoen weer aangepaste collectie, dus altijd in de mode! 2 jaar garantie.

Seiko

Juwelier van Kampen is de Elite-Seiko-Dealer voor deze regio. Deze prachtige collectie is dan ook volop bij ons in de winkel te vinden. Fraaie, unieke horloges met stijl en excellente eigenschappen. Trend zijn de prachtige modellen met nostalgische mechanische uurwerken.Trollbeads gaat over mensen.

In iedere bedel zit het verhaal van de ontwerper. In iedere armband of collier zit het verhaal van de drager. Kralen en sieraden met een betekenis! Er is ongelofelijk veel keuze.  Met de prachtige gedetailleerde kralen en de fantastische kleuren van Trolbeads maak je jouw eigen persoonlijke sieraad!Melano.  Moderne bijou, maar dan wel van topkwaliteit! Staal, geelgoud of roségoud verguld.  Het is maar net in welke stemming je bent! Steentjes verwisselbaar. Melano geeft je de ruimte om jouw eigen ding te doen. Pas kleuren en stijl aan naar jouw wens.

Zoveel vrijheid voelt goed en ziet er prachtig uit.